Websteak Marketing BVBA 
Lintsesteenweg 533,
2540 Hove,
België

Telefoon: 03 345 85 40
E-mail: nico.declerck@websteak.be

BE0634.627.448

DE NIEUWSTE LEADGEN TRENDS, TECHNIEKEN & HACKS... OP JOUW MAAT SAMENGESTELD 👌

Het uitbouwen van kwalitatieve leads vraagt tijd & expertise. Om je op die twee vlakken te ondersteunen, verzamelen we elke maand de beste insights om jouw leadgeneration naar een hoger niveau te tillen. Hapklaar, gespecialiseerd, en altijd 100 procent op maat van jouw functie of werkdomein. 

Laat hieronder jouw e-mailadres achter en geef een boost aan je leadgeneration! 🚀

Hier voorbeeld van à point-nieuwsbrief

4. Websnacks & de Leadgen Blog

Onze leadgeneration-experts kruipen wekelijks in de pen (hier op de Leadgen Blog) om de nieuwste ontwikkelingen, tools, tactics en strategieën op een inzichtelijke manier te brengen in kortere artikels en meer uitgebreide dossiers. Nieuws dat relevant is voor jou, wordt verwerkt in je À Point.

Wij zitten elke dag in leadgeneration-loopgraven. Want daar voelen we ons goed. We scherpen er best practices aan, komen nieuwe tactics en strategieën tegen, zien verschuivingen qua tools en technieken, en werken cases uit waar we bijzonder fier op zijn. Die informatie delen we graag in jouw maandelijkse À Point. Dat scheelt jou heel wat zoek- en studiewerk.

1. Benchmarks, cases & trends

2. À La Minute by Websteak

Met onze À La Minute-reeks (hier op YouTube) brengen we snelle inzichten en concepten met betrekking tot leadgeneration. Van strategie over concrete tactics tot lead nurturing en sales enablement: het hele proces van leadgeneration wordt gefileerd. Geen tijd? Geen zorgen! De meest relevante insights komen terug in je À Point.

In deze podcastreeks nodigen we interessante gasten uit om dieper in te zoomen op een case of een specifiek domein binnen leadgeneration. Sowieso interessant om te checken, natuurlijk (hier op Spotify), maar de meest relevante quotes en insights voor jou komen uiteraard ook terug in je À Point. Met de nodige duiding, zodat jij er meteen mee aan de slag kunt.

3. De Leadgen Masterclass Podcast

DIT MOET IK HEBBEN!

Afbeelding vervangen